Fakültemizde Göreve Başlayan Akademik Personel

09 Mart 2020 Pazartesi

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar dönemi itibariyle Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü ile Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümüne akademik personel atamaları gerçekleştirilmiştir.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümüne Doç. Dr. Tuğba YOLCU ile Dr. Öğr.Üyesi Halil KANADIKIRIK, Yönetim Bilişim Sistemlerine de Dr. Öğr.Üyesi Pınar MİÇ atanmıştır.

Ayrıca ilan edilen Araştırma Görevlisi kadroları için yapılan sınav neticesinde de başarılı olan Başak IŞILDAKLI Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümüne, Sezer SEVEN ise Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümüne Araştırma Görevlisi olarak atanmıştır.

Doç. Dr. Tuğba YOLCU Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümüne, Dr. Öğr.Üyesi Pınar MİÇ ise Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümüne Bölüm Başkanı olarak görevlendirilmiştir.

Kendilerini tebrik eder, görevlerinde ve akademik hayatlarında başarılar dileriz.

Dr. Öğr. Üyesi PINAR MİÇ
Arş. Gör. BAŞAK IŞILDAKLI Arş. Gör. SEZER SEVEN