EN | TR

Fakültemiz Öğretim Üyesi Dr. Ahmet Yaman'ın Projesi, Çukurova Kalkınma Ajansı 2023 Teknik Destek Programı'ndan Kabul Aldı

29 Temmuz 2023 Cumartesi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Dr. Ahmet Yaman tarafından "Kentsel Ekonomik Yapı Analizinde Veri Yönetimi Araştırması ve Model Önerisi Projesi" ile Çukurova Kalkınma Ajansı'nın 2023 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran Dönemi çağrısına başvuruda bulunulmuş olup söz konusu proje Tarsus Üniversitesi Kentsel Analiz Laboratuvarı'nda "eğitim ve danışmanlık desteği içeren proje" olarak seçilmiştir.
Projemiz, 180 gün boyunca sürecek olup, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği de projenin ortakları arasında yer alarak üniversite-sanayi işbirliği sürecine katkı sağlanması amaçlanmaktadır.