EN | TR

İİBF Dergisi

Tarsus Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi; Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri, Uluslararası İlişkiler, İktisat, İşletme, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri ile benzeri alanlarda hazırlanmış özgün araştırma makalelerini ve kitap eleştirilerini bilimsel yayıncılık ilkelerine ve etik kurallara uygun olarak değerlendirerek okuyucu ve araştırmacılara ulaştırmayı hedeflemektedir. 
 
Derginin yayın dili Türkçe ve İngilizce’dir. Tarsus Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, elektronik olarak 6 aylık dönemlerde yılda 2 kez yayımlanmaktadır. Eserler en az iki hakem tarafından, kör hakemlik uygulamasıyla değerlendirilmektedir. Gönderilen çalışmaların daha önce yayımlanmamış olması, aynı anda birden fazla dergiye yayımlanmak üzere iletilmemiş olması, sözlü veya poster sunum olarak başka yerde yayın için değerlendirme aşamasında olmaması gerekmektedir.
 
Tarsus Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi'nin yazım kuralları ile makale değerlendirme süreci hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için İİBF Dergisi'nin sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
Dergi Sayfası  : http://iibfdergisi.tarsus.edu.tr/tr
İletişim            : iibfdergisi@tarsus.edu.tr