Öğrenci Anketleri

"2024-2025 Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Tercih Eğilimleri Anketi" için tıklayınız.

"2024-2025 Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Oryantasyon Sonrası Anketi" için tıklayınız.

"TÜBİTAK 2209-A Deneyim Paylaşımı Toplantısı Anketi"  için tıklayınız.

"Lisans Staj Deneyim Anketi"  için tıklayınız.

"Staj Görüş Anketi" için tıklayınız.

"2023-2024 Yönetim Bilişim Sistemleri Tercih Eğilimleri Anketi" için tıklayınız.

YBS Bölüm Seminer Değerlendirmesi - Öğr. Gör. Dr. Cumali Uri ile 'Emotions at Work' seminer sonrası anketi için tıklayınız.

YBS Bölüm Seminer Değerlendirmesi - Murat Genç ile 'Modifiye Edilmiş Bir Lojistik Regresyon Yöntemi ile Kanser Verilerinin Sınıflandırılması' seminer sonrası anketi için tıklayınız.

YBS Bölüm Seminer Değerlendirmesi - Dr. Öğr. Üyesi Serkan Nas ile 'Makine Öğrenmesi Algoritmaları Kullanarak Teknik Analiz Verileri ile Portföy Oluşturulması' seminer sonrası anketi için tıklayınız.

YBS Bölüm Seminer Değerlendirmesi - Dr. Öğr. Üyesi Özlem İpek ile 'Hanehalkı Enerji Yoksulluğu ve Sağlık İlişkisi' seminer sonrası anketi için tıklayınız.

YBS Bölüm Seminer Değerlendirmesi - Arş. Gör. Sidar AĞDUK ile 'Makine Öğrenmesi Algoritmaları ile Metin Sınıflandırma: Sahte E-postaların Tespiti' seminer sonrası anketi için tıklayınız.

YBS Bölüm Seminer Değerlendirmesi - Arş. Gör. Zeliha Sezer Ergin ile 'Makine Öğrenmesi Algoritmalarıyla Büyük Verilerde Öneri Sistemi' seminer sonrası anketi için tıklayınız.

YBS Öğrencileri Erasmus Deneyimleri anketi için tıklayınız.

YBS Bölüm Seminer Değerlendirmesi - Arş. Gör. Dr. Vahtettin Cem Baydoğan ile 'Sosyal Ağ Analizi' seminer sonrası anketi için tıklayınız.