EN | TR

TÜBİTAK 2023/1. Dönem 2209-A Araştırma Projeleri Sonuçları

29 Eylül 2023 Cuma

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerimizin yaptıkları başvurulardan aşağıda belirtilenler kabul edilmiştir. Öğretim Elemanlarımıza ve öğrencilerimize göstermiş oldukları emekten dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Proje Konusu Yürütücü Öğrenci Danışman Öğretim Elemanı
"İklim Değişikliğinin Su Yönetimine ve Su Kullanımına Etkisi: Mersin Örneği" Berat KAPLAN Doç. Dr. Orhan Veli ALICI
"Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Özelinde Uzaktan Eğitime Yönelik Akademisyen Görüşü: Mersin Örneği" Tayyip DEMİR Dr. Öğr. Üyesi Tuğba AYDIN HALİSOĞLU
"Toplumsal Cinsiyetin Yasama Düzleminde Temsili: Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Bazlı Bir Analiz " Ayça METİN Arş. Gör. Emre TAŞKIRAN