EN | TR

TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Sonuçları

18 Kasım 2022 Cuma

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/1 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı. Söz konusu program kapsamında fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerimizin  "Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümlerinin Tercih Eğilimlerinin Düşmesi Üzerine Bir Araştırma: Adana ve Mersin Örneği" konulu projesi kabul almıştır. Proje danışmanı Araştırma Görevlisi Başak IŞILDAKLI, projenin yürütücü öğrencisi Gizem EL ile proje ekibinden Aslı GÜNEY ve İlayda YILMAZ'a göstermiş oldukları emekten dolayı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali DERAN tarafından teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.