EN | TR

Fakültemiz Öğretim Üyesi Dr. Halil KANADIKIRIK'tan Lomonosov Moskova Devlet Üniversitesi'nde Çevrimiçi Ders

03 Mart 2022 Perşembe

Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Halil KANADIKIRIK, Rusya'nın önde gelen yükseköğretim kurumlarından Lomonosov Moskova Devlet Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin davetlisi olarak adı geçen kurumun öğrencilerine çevrimiçi ders vermiştir. Ders, 1 Mart 2022 tarihinde Moskova Devlet Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ile M.V. M.I. Rudomino Yabancı Edebiyat Kütüphanesi arasındaki işbirliği anlaşması çerçevesinde ve Moskova Devlet Üniversitesi ile MGIMO Üniversitesi’nin ortak çift anadal diplomalı İngilizce yüksek lisans programı "Global Order: Transformations and Challenges" koordinatörlerinin organizasyon desteğiyle gerçekleştirilmiştir.